Кои сме ние?

Екипът на София е група от десетки експерти с разнообразен опит, работещи активно за превръщането на София в добро място за живот. Мотивирани от нуждата от ценностна промяна в управлението на града и водени от принципи на диалог и включване, предлагаме смели решения, базирани на знание и с конкретен план за тяхната реализация. 

Ние от Екипът на София вярваме, че градът ни може да бъде различен с удобни улици и подредени тротоари, със зелени пространства за почивка и целогодишно чист въздух, с навременни детски градини и достъпни възможности за стартиране и развиване на бизнес. София няма нужда да избира между компромисни решения и скрити интереси или зависимости, а може смело да започне да работи за това да бъде град на бъдещето, който знае как умно да планира ресурсите си и да дава най-доброто на всички свои жители днес.

На база на опита ни от успешни градски проекти и инициативи като Капана, Визия за София, Софияплан, Топлоцентрала, Лаборатория за градско развитие, Едно дърво, както и посредством широка мрежа от хора и организации, ние събираме и анализираме данни в дълбочина, формулираме разбираеми стратегии и решения и прилагаме честно и прозрачно действия за подобряване на средата за живот. 

Защото София няма нужда от самоуверени обещания или ежедневно недоволство в социалните мрежи, а от екип, който има знанието и опита да работи за общото добро. Време е София да направи смела крачка към осъществяване на своя истински потенциал с конкретен план за действие и екип от хора с ясна визия.

С подкрепата на